1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Inga Röster Än)
Loading...Loading...

Snöskottning i Botkyrka.

Under vintersäsongen ökar belastningen på taket dramatiskt om man inte utför aktiv snöskottning. Snö och is kan lätt leda till fuktskador och äventyra säkerheten runt fastigheten, eftersom mycket kan ramla ned från takkanterna på exempelvis människor och bilar. Det finns även en risk att hela taket kan rasa och då skada insidan på huset samt människorna i det. Förutom faran för de inneboende och människorna runt om huset, kan det även vara svårt att få ersättning från försäkringsbolaget vid olyckor och skador relaterade till snö och is om man inte har utfört nödvändiga säkerhetsåtgärder på taket. Lösningen till alla dessa problem är snöskottning.

Snöskottning är en komplicerad process som kräver goda förkunskaper, passande verktyg och väldigt stor noggrannhet med säkerhetsverktyg. Om inte allt detta finns vid arbete med snöskottning finns en risk att arbetet utförs med dålig kvalité eller kanske ännu värre – att det uppkommer skador på själva taket, människorna omkring eller de som skottar. Därför är det viktigt att du anställer riktiga proffs för din snöskottning, istället för att försöka göra det själv. Att fatta det beslutet kan rädda flera liv och även förlänga tiden som ditt tak klarar av utan behov av renovering eller utbyte.

IMG_7552 IMG_7563 IMG_7540 IMG_7541 IMG_7542 IMG_7545 IMG_7546 IMG_7548 IMG_7550

Vi på Älvsjö Tak hjälper dig att möta vinterns påfrestningar och erbjuder snabb och smidig snöskottning som eliminerar rasrisken och håller din fastighet trygg och säker. Vi har arbetat med snöskottning och allt annat takrelaterat i väldigt många år och vet precis vad vi gör. Trots det har vi även väldigt förmånliga priser för snöskottning. Om du vill kan du teckna ett takskottningsavtal med oss vilket innebär att du blir en av våra prioriterade kunder och får ett lägre timpris.

Kontakta oss för mer information och avtalsförslag för snöskottning.

 

Källa:  

Kolla in denna takfirma Stockholm för fantastiska erbjudanden!